Arion hond Care Digest 2 kg

€ 14,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Arion hond Care Digest 2 kg

is speciaal ontwikkeld voor honden met een gevoelige spijsvertering. Door een zorgvuldige selectie van hoog verteerbare eiwitten en koolhydraten ondersteunt deze voeding de spijsvertering. De prebiotica in combinatie met de toevoeging van probiotica optimaliseren de darmflora en hebben een gunstig effect op de vertering van essentiële voedingsstoffen.

EXCLUSIEVE MONOPROTEÏNEBRON

We gebruiken één exclusieve bron van dierlijke eiwitten, waardoor het risico op een allergische reactie wordt verlaagd.


ONDERSTEUNT DE SPIJSVERTERING

Het toevoegen van probiotica en de aanwezigheid van prebiotica (M.O.S., F.O.S. en G.O.S.) bevordert een gezonde darmflora en optimale spijsvertering.


MAKKELIJK VERTEERBAAR

Optimale vertering wordt bevorderd dankzij het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zoals rijst en dierlijke eiwitten. De prebiotische vezels hebben een gunstig effect op de darmflora en helpen om voedingsstoffen makkelijker op te nemen. Daarnaast draagt lecithine bij tot een optimale vetvertering.


Met gedroogde eend, rijst, maïs, dierlijk vet, gedroogde aardappel, maïsgluten, bietenpulp, chicoreipulp, gehydrolyseerd dierlijk eiwit, gedroogde biergist, mineralen, visolie, Yucca Schidigera, psyllium vezel, G.O.S. (500ppm) , M.O.S., F.O.S., ß-glucanen, plantenextracten (Rosmarinus sp., Curcuma sp., Citrus sp., Eugenia sp.)