Arion hond Care Hypoall 2 kg

€ 16,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Arion hond Care Hypoallergenic

is speciaal ontwikkeld om de conditie van de huid en de vacht van uw hond te verbeteren en te behouden. Honden met een gevoelige huid kunnen gebaat zijn met dit voeder, samengesteld uit hoog verteerbare ingrediënten met een verlaagd gehalte aan allergenen.

VACHTVERZORGING

Naast een optimale hoeveelheid zink, biotine, essentiële vetzuren (Ω3) en een gebalanceerd aminozurenprofiel voor het ondersteunen van huid en vacht, bevat dit recept meer L-tyrosine voor een meer verzorgde vacht.OMEGA 3

Omega 3 vetzuren zoals EPA en DHA zijn essentiële voedingstoffen voor de huid en vacht. Ze zorgen voor een glanzende vacht en dragen bij tot een flexibele huidstructuur.


HYPOALLERGEEN

Een voedselallergie als gevolg van een bepaald type proteïne resulteert vaak in huid- en vachtproblemen. Door het selecteren van een unieke eiwitbron (zalm) en een deel gehydrolyseerde zalm vermindert het risico op een allergische reactie.


Met gedroogde zalm, rijst, dierlijk vet, gehydrolyseerde zalm, bietenpulp, gehydrolyseerd dierlijk eiwit, gedroogde biergist, mineralen, visolie, G.O.S.(500ppm), M.O.S., F.O.S., ß-glucanen, plantenextracten (Rosmarinus sp., Curcuma sp., Citrus sp.,Eugenia sp.)