Arion hond Care Weight 2 kg

€ 14,49
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 5 dag(en)

Beschrijving

Arion hond Care Weight 

is speciaal ontwikkeld voor gewichtsbeheersing bij honden met aanleg voor overgewicht. Het risico op overgewicht is groter na een gewijzigde levensstijl, andere huisvesting, minder beweging of wijziging in de hormoonspiegel na sterilisatie of castratie. Door zorgvuldig uitgeselecteerde ingrediënten die verzadiging bieden in combinatie met een verlaagd vetgehalte en verhoogde eiwitgehalte wordt gestreefd naar een handhaving van het ideale gewicht.

SNELLER VERZADIGD

Dankzij specifieke functionele plantaardige vezels zoals psyllium en cellulose voelt je hond zich sneller verzadigd waardoor hij minder snel terug honger krijgt.

LAGE GLYCEMISCHE INDEX

Het verhoogd eiwitgehalte in combinatie met de hoogwaardige voedingsvezels (celllulose en psyllium) vertragen de spijvertering. Het resultaat is een tragere opname van aanwezige koolhydraten, dit in combinatie met specifiek geselecteerde ingrediënten resulteert in een lagere glycemische index.


ONDERSTEUNT HET METABOLISME

Door het toevoegen van ingrediënten zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen wordt het metabolisme ondersteund. Een optimaal aminozurenprofiel en meer L-carnitine stimuleert het behoud van een stevige spiermassa en een beter basismetabolisme.


Met gedroogde kip, rijst, maïs, geraffineerde cellulose, bietenpulp, dierlijk vet, gehydrolyseerd dierlijk eiwit, gedroogde biergist, mineralen, visolie, psyllium vezel, collageen, glucosamine, chondroïtine sulfaat, G.O.S.(500ppm), M.O.S., F.O.S., ß-glucanen, plantenextracten (Rosmarinus sp., Curcuma sp., Citrus sp.,Eugenia sp.)